DeskFormation - Guia

Desa i restaura tota la disposició de finestres del teu escriptori amb un sol clic. No tornis a reorganitzar finestres mai més després d’un reinici o un canvi de monitor.


Primers passos

  1. Organitza les teves finestres com vulguis
  2. Fes clic a Save (o prem Ctrl + Cmd + S) per capturar la disposició
  3. Una captura de pantalla resum i una entrada de formació apareixen a l’historial
  4. Fes clic a Restore (o prem Ctrl + Cmd + R) per restaurar la darrera formació

Com funciona

Save

  • Captura totes les posicions, mides, noms d’aplicacions i títols de les finestres visibles
  • Genera una captura de pantalla resum de tot el teu escriptori
  • Es desa a la llista de l’historial (fins a 50 entrades)

Restore

Utilitza un algorisme de coincidència en 4 etapes per trobar les finestres correctes:

  1. Coincidència exacta: aplicació + títol + ID de finestra
  2. Coincidència aplicació + títol
  3. Coincidència aplicació + ID de finestra
  4. Puntuació per similitud del títol
  • Les posicions i mides s’apliquen mitjançant l’Accessibility API
  • Les aplicacions absents s’inicien automàticament

Historial

ColumnaDescripció
NomNom de la formació (marca de temps o nom personalitzat)
AplicacionsNombre d’aplicacions úniques
FinestresNombre total de finestres
DataQuan es va desar la formació
  • Fes doble clic per restaurar una formació
  • Fes clic dret per reanomenar o eliminar
  • Selecciona una entrada per veure el desglossament d’aplicacions a la vista de detalls de sota

Dreceres de teclat

AcciómacOSWindows
Mostra / Amaga la finestraCtrl + Cmd + F12Ctrl + Alt + F12
Desa la formacióCtrl + Cmd + SCtrl + Alt + S
Restaura la formacióCtrl + Cmd + RCtrl + Alt + R

Consells

  • Diverses configuracions — Desa formacions diferents per a tasques diferents (programació, escriptura, reunions)
  • Canvis de monitor — Restaura la teva disposició després de connectar o desconnectar un monitor extern
  • Reanomena — Fes clic dret a una entrada de l’historial i reanomena-la per identificar-la fàcilment

Privadesa

  • Totes les dades es desen localment al teu ordinador
  • Les captures de pantalla només es guarden al teu disc local
  • No s’envia cap dada a servidors externs